Categorie Glucometre de sânge

Glucometer Kontur TS: Instruire și preț pentru Contour TS de la Bayer
Glucometre de sânge

Glucometer Kontur TS: Instruire și preț pentru Contour TS de la Bayer

În prezent, un număr mare de contoare de glucoză din sânge sunt oferite pe piață, iar tot mai multe companii încep să producă astfel de dispozitive. Mai mare încredere, desigur, provoacă acei producători care s-au angajat mult timp în fabricarea și vânzarea de produse medicale. Acest lucru înseamnă că produsele lor au trecut deja testul timpului și clienții sunt mulțumiți de calitatea produselor.

Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Calibrarea contorului: verificarea erorilor și citirea tabelei

Mulți oameni când cumpără un dispozitiv nou pentru analiza zahărului din sânge după ce au comparat rezultatele sale cu indicatorii dispozitivelor anterioare observă eroarea de măsurare. În mod similar, numerele pot avea un înțeles diferit dacă studiul a fost efectuat într-un laborator. La prima vedere, se pare că toate probele de sânge de la aceeași persoană ar trebui să aibă aceeași valoare atunci când primesc indicatori în laborator sau în glucometrul de origine.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Dispozitiv touchscreen modern Freestyle Libre

Un sistem home pentru monitorizarea regulată a concentrațiilor de glucoză din sânge este exact ceea ce oamenii au nevoie de diabet. Cu toate acestea, pentru a avea un dispozitiv portabil care determină rapid și fiabil acest indicator biochimic, medicii recomandă nu numai diabetici. Ca dispozitiv de încredere pentru uz casnic, contorul dvs. astăzi poate fi unul dintre elementele unui kit de prim ajutor.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Glucometer Gamma mini: preț și recenzii, instrucțiuni video

Gamma mini glucometru poate fi numit cel mai compact și economic sistem pentru monitorizarea nivelului de zahăr din sânge, care are numeroase comentarii pozitive. Acest dispozitiv măsoară 86 x 22 x 11 mm și cântărește numai 19 g fără baterie. Introduceți codul atunci când instalați noi benzi de testare nu este necesar pentru analiză utilizând doza minimă de substanță biologică.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Insulina termocompozitive: Cum să utilizați sacoșe speciale de depozitare

Fiecare persoană care are diabet zaharat dependent de insulină știe că condițiile pentru depozitarea și transportul insulinei sunt destul de stricte. Provocarea este întotdeauna să păstreze o anumită cantitate de stilouri de insulină sau insulină la temperaturi ridicate. Pentru a face acest lucru, puteți cumpăra o acoperire termică pentru insulină sau termocase.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Glucometers Ime dc

O serie de instrumente pentru determinarea nivelului de zahăr din sânge sunt deosebit de populare. Printre ei este un glucometru ime dc. Firmele străine și ruse angajate în eliberarea dispozitivelor de măsurare, încearcă să răspundă cerințelor pacienților cu diabet zaharat. Ce criterii se caracterizează printr-un dispozitiv produs de germani?
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Diabetul fără glucoză: cine are nevoie de ea?

Toți cei diagnosticați cu diabet de tip 1 sau de tip 2 ar trebui să monitorizeze în mod regulat nivelurile de zahăr din sânge. La domiciliu, pentru acest lucru sunt utilizate glucometre, ceea ce vă permite să efectuați un test de sânge și să determinați indicatorii de glucoză în orice moment, indiferent de locația pacientului. Cu toate acestea, nu toată lumea are posibilitatea financiară de a cumpăra dispozitivul pe cont propriu.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Glucometer Finetest Auto Coding Premium: recenzii și instrucțiuni, video

Glucometer Finetest Auto Coding Premium este un nou model de la Infopia. Se referă la dispozitivele moderne și exacte pentru măsurarea zahărului din sânge, care utilizează tehnologia biosenzorilor. Calitatea ridicată și acuratețea dovezilor confirmă certificatul internațional de calitate ISO și FDA. Cu acest dispozitiv, un diabetic poate efectua rapid și cu precizie testarea glucozei din sânge la domiciliu.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Cele mai bune glucometre pentru uz casnic

Persoanele cu diabet trebuie să monitorizeze în mod constant dinamica creșterii nivelurilor de glucoză din sânge. Dar în fiecare zi pentru a vizita clinica și pentru a fi testate, este imposibil. Acesta este motivul pentru care medicii recomandă tuturor pacienților să cumpere un dispozitiv special pentru măsurarea nivelului zahărului din sânge pentru glucometrul de acasă.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Sfaturi pentru alegerea unui contor

Modificările nivelului de zahăr din sânge pot însoți multe boli, dar diabetul zaharat este considerat cea mai frecventă patologie. Aceasta este o boală a aparatului endocrin, care se caracterizează prin procese metabolice afectate datorită sintezei insuficiente a insulinei sau a patologiei acțiunii sale.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Analizor expres pentru determinarea colesterolului total și a glicemiei

Este foarte convenabil ca puteți determina pur și simplu nivelul colesterolului din sânge la domiciliu. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați cea mai recentă dezvoltare a oamenilor de știință - analizorul de colesterol. Dispozitivul este folosit pentru autodiagnosticare între vizitele la medic. Pacienții cu diabet zaharat pot utiliza dispozitivul pentru a măsura glicemia și hemoglobina.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Glucometer Kontur TS: instrucțiuni, preț, recenzii

Monitorizarea continuă a glucozei este o parte integrantă a vieții unei persoane cu diabet. Astăzi, piața oferă dispozitive din ce în ce mai convenabile și mai compacte pentru analiza rapidă a sângelui pentru zahăr, care include contorul TS Kontur (Contour TS) - un dispozitiv bun al companiei germane Bayer, care a produs nu numai produse farmaceutice de mulți ani, .
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Ce metru este mai bine să cumperi: recenzii ale experților

Dispozitivele precum contoarele de glucoză din sânge fac viața sigură pentru diabetici. Când cumpărați un dispozitiv de măsurare, este mai bine să alegeți un dispozitiv care să răspundă tuturor nevoilor pacientului, să aibă o precizie ridicată, să lucreze cu benzile de test ieftine și cu lanțurile. În ciuda faptului că orice dispozitiv disponibil pentru comercializare pentru măsurarea zahărului îndeplinește un anumit standard, toate modelele de glucoză din sânge diferă una de cealaltă în ceea ce privește caracteristicile, designul, funcționalitatea, prețul și alți parametri importanți.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Glucometer IME DC: instrucțiuni, recenzii, preț

Glucometer IME DC este un instrument la îndemână pentru măsurarea nivelului zahărului din sânge capilar la domiciliu. Potrivit experților, acesta este unul dintre cei mai exacți măsurători ale glicemiei din rândul tuturor omologilor europeni. Înaltă precizie a dispozitivului este obținută prin utilizarea noii tehnologii moderne de biosenzor.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Metoda non-invazivă a glucozei din sânge: mit sau realitate?

Știința nu se oprește. Cei mai mari producători de echipamente medicale dezvoltă și perfecționează un dispozitiv nou - un metru non-invaziv (fără contact) de glucoză din sânge. Cu doar 30 de ani în urmă, pacienții cu diabet zaharat ar putea controla zahărul în sânge, singura modalitate: donarea de sânge în clinică. În acest timp, au apărut dispozitive compacte, exacte, ieftine, care măsoară glicemia în câteva secunde.
Citeşte Mai Mult
Glucometre de sânge

Van Touch Ultra (One Touch Ultra): meniu și instrucțiuni pentru utilizarea contorului

Aparatul OneTouch Ultra Glucose Meter este un dispozitiv la îndemână pentru măsurarea nivelului zahărului din sânge uman de la compania LifeScan din Scoția. De asemenea, dispozitivul va ajuta la determinarea indicatorilor de colesterol și trigliceride. Costul mediu al dispozitivului Van Touch Ultra este de 60 de dolari, îl puteți cumpăra într-un magazin online specializat.
Citeşte Mai Mult