Categorie Tânărul diabetic

Glaucomul cu diabet zaharat
Boala oculară diabetică

Glaucomul cu diabet zaharat

Glaucomul este o creștere a presiunii intraoculare. Aceasta duce la deteriorarea nervului optic, care transmite informații din ochi către creier. În diabet, glaucomul apare mai des decât în ​​cazul persoanelor cu glicemie normală. Dacă nu este tratată, atrofia nervului optic este posibilă și persoana va fi complet orb.

Citeşte Mai Mult
Tânărul diabetic

Diabenot - un alt divorț, recenzii ale diabeticilor

Pe Internet este publicat în mod activ un remediu unic pentru diabetul zaharat - DiabeNot. Inițial, vânzătorii medicamentului au declarat că, după administrarea acestor "pastile miraculoase", diabetul poate fi vindecat, dar au înțeles că oamenii nu sunt complet proști și știu că diabetul este incurabil. Acum, site-ul de vânzare spune că, după administrarea Diabote Pills, producția de insulină va crește, nivelul glucozei din sânge se va stabiliza, funcționarea normală a tuturor sistemelor corporale va fi restaurată.
Citeşte Mai Mult
Tânărul diabetic

Întregul adevăr despre ceaiul monastic pentru diabet

Când este diagnosticat cu diabet, este foarte dificil pentru o persoană să-și dea seama că a contractat o boală incurabilă. Începeți tot felul de căutări pentru tratamentul acestei boli. Principalul lucru nu este să faci o greșeală fatală, să nu refuzi metoda tradițională de tratament a acestei boli. Pe Internet puteți găsi o mulțime de informații despre tratamentul diabetului zaharat ceai monastic.
Citeşte Mai Mult
Tânărul diabetic

Golubitok - diabetul înșelător, recenzii reale

Să vedem dacă Golubitox este un remediu pentru diabet sau este doar un alt truc de diabetici naivi? Pe site-ul de vânzare este scris că este un extract lichid opac de afine, care conține o mulțime de oligoelemente, vitamine, flavonoide și antioxidanți. Bluetooth inodor și fără gust, o doză zilnică de acest "medicament" înlocuiește un pahar de fructe de afine.
Citeşte Mai Mult
Înșelăciune diabetică

Mama ajută cu diabetul?

Pe Internet puteți găsi multe informații despre tratamentul diabetului. Deseori se anunță „medicamente-minune” care pot vindeca această boală. Vreau să avertizez imediat diabeticii naivi, nu există un singur medicament în lume care să poată vindeca complet diabetul. Principalul tratament pentru boală este reducerea nivelului de glucoză din sânge cu insulină (terapie de substituție) sau medicamente hipoglicemice.
Citeşte Mai Mult
Înșelăciune diabetică

SugaNorm - nou divorț diabetic, recenzii reale

Mulți diabetici știu că diabetul este incurabil, dar în inima fiecăruia dintre ei există puține speranțe că mai devreme sau mai târziu se vor mai putea recupera. Acest lucru este folosit de escroci care vând suzeta SugaNorm și promite să vindece diabetul zaharat o dată pentru totdeauna. Pentru publicitate droguri-minune chiar a creat un site web fals al Ministerului Sănătății din Rusia.
Citeşte Mai Mult
Înșelăciune diabetică

Supliment alimentar "Elixir Diabetorm"

Principalul tratament pentru diabet este de a lua medicamente care reduc glucoza sau injecții de insulină, totul depinde de tipul de diabet. Pe internet puteți găsi o mulțime de informații despre suplimente alimentare sau suplimente nutritive, care, potrivit producătorilor, vor vindeca diabetul, vor reduce riscul de complicații sau vor normaliza nivelul de glucoză.
Citeşte Mai Mult