Categorie Tratamentul folcloric

Glaucomul cu diabet zaharat
Boala oculară diabetică

Glaucomul cu diabet zaharat

Glaucomul este o creștere a presiunii intraoculare. Aceasta duce la deteriorarea nervului optic, care transmite informații din ochi către creier. În diabet, glaucomul apare mai des decât în ​​cazul persoanelor cu glicemie normală. Dacă nu este tratată, atrofia nervului optic este posibilă și persoana va fi complet orb.

Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Cum să tratăm rapid și eficient colesterolul acasă?

Colesterolul este compusul asemănător cu grăsimea care este prezent în toate membranele celulare ale corpului. Deficitul de componente este nedorit pentru oameni, dar un exces duce la complicații grave, deoarece plachetele de colesterol apar în vase. Vasele sanguine înfundate cu plăci nu reprezintă doar o amenințare la adresa sănătății, ci și viața unui pacient, cum ar fi boala coronariană, angină pectorală, infarct miocardic, accident vascular cerebral hemoragic, insuficiență renală etc.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Sophora japoneză: instrucțiuni pentru utilizarea în diabetul de tip 2

Sophora japoneză este un copac din familia leguminoaselor. Planta creste in Caucaz, Sahalin, Asia Centrala, Primorye, Crimeea, Siberia de Est si Amur. Pentru tratamentul cel mai des folosit semințe, fructe, flori și muguri Sophora. Dar, uneori, frunzele și lăstarii sunt folosite. Compoziția chimică a Sophora nu a fost studiată pe deplin, dar sa stabilit că aceasta conține următoarele substanțe: polizaharide; flavone; aminoacizi; izoflavone; alcaloizi; fosfolipide; glicozide.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Echinacea în diabetul de tip 2: o tinctură de ierburi pentru tratament

Medicamentul din plante ocupă un loc semnificativ în tratamentul multor boli și procese patologice. Echinacea este adesea folosită pentru diabetul de tip 2 în combinație cu alte plante medicinale. Alte plante nu mai puțin benefice includ afine, ovăz, căpșuni și galega. Utilizarea corectă a acestora va contribui la reducerea nivelurilor ridicate de glucoză în diabetul zaharat și la ameliorarea bunăstării generale a pacientului.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Cuișoare cu diabet zaharat tip 2: prescripții și tratamente, perfuzie pentru a reduce zahărul

Diabetul zaharat este o boală care necesită un tratament comprehensiv obligatoriu menit să îmbunătățească metabolismul carbohidraților și să reducă nivelurile de zahăr din sânge. Rezultatele cele mai pozitive pot fi obținute prin combinarea metodelor tradiționale de tratare a diabetului zaharat cu rețetele medicinale tradiționale. Printre plantele medicinale care ajută efectiv la combaterea diabetului, garoafa ocupă un loc special.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Rădăcina de păpădie în diabetul de tip 2: o rețetă utilă pentru decoct și perfuzie

Papadia medicinala este o planta perena care se gaseste aproape pretutindeni pe teritoriul Federatiei Ruse. Planta are o înălțime de aproximativ 25 cm. În timpul perioadei de înflorire, la plantă se formează inflorescențe strălucitoare, galbene, pubescente sub formă de coșuri. Planta înflorește în primăvară și vară, după înflorirea fructelor de semințe apar.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Pasternak în diabet: cum are un efect de reducere a zahărului?

Pasternak sau rădăcina albă este o plantă valoroasă, ale cărei proprietăți benefice au fost cunoscute în cele mai vechi timpuri. Rădăcinile și frunzele de păstăi sunt folosite pe scară largă pentru tratarea diferitelor boli ale organelor și sistemelor interne. Proprietățile de vindecare ale acestei culturi de legume au fost recunoscute de medicina populară și tradițională.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Sfaturi pentru diabet: rețete populare pentru tratament

Există o varietate de remedii populare pentru tratamentul diabetului zaharat. Aceste medicamente preparate conform unor rețete speciale pot fi utilizate în orice stadiu al dezvoltării bolii. Înainte de a utiliza orice remediu popular, trebuie să vizitați medicul dumneavoastră și să consultați utilizarea medicamentelor tradiționale în tratamentul diabetului zaharat.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Cele mai eficiente remedii populare pentru ateroscleroza

Tratamentul aterosclerozei cu remedii folclorice este o adăugare la terapia medicamentoasă și nutriție specială. Un declanșator al dezvoltării patologiei este considerat a fi o încălcare a metabolismului lipidic și o creștere a colesterolului "rău". Există multe rețete și metode de medicină alternativă care stabilizează concentrația colesterolului, precum și metabolismul grăsimilor și lipidelor.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Pelin cu diabet de tip 2: rețete de tinctură

Utilizarea medicamentelor din plantele cu diabet zaharat de tip 2 este recomandată atât în ​​combinație cu medicamente, cât și cu un curs de lumină, ca terapie principală. Principalul lucru în aplicarea oricăror metode populare de tratament este utilizarea lor cu consimțământul endocrinologului și sub controlul testelor de glucoză din sânge.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Cum să luați șoldurile de trandafir cu colesterol ridicat?

Rosehip nu este numai plăcut pentru ochi, ci și o plantă de vindecare. Nu pentru nimic, mulți oameni folosesc trandafirul sălbatic din colesterol, deoarece boabele și frunzele sale împiedică formarea de mase ateromatoase, încetinind astfel procesul de ateroscleroză. Pentru prevenirea și tratamentul aterosclerozei, mulți se pregătesc pentru ceai din plante, tincturi, tincturi și ceai de trandafir.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Cum să luați ulei de chimen negru în diabetul zaharat tip 2: beneficiile și răul

Planta anuală de chimen negru, frunzele și florile sale sunt foarte asemănătoare cu mărarul. Cuminul crește în natură sălbatică din Asia Centrală și Asiatică, în Balcani și în Caucaz, astfel încât pentru mulți dintre compatrioții noștri este dificil să le procurați singuri, puteți utiliza numai materiile prime achiziționate. În țările din est, semințele de chimen negru au fost folosite ca condimente pentru o lungă perioadă de timp, în medicina tradițională, frunzele, semințele de chimen și uleiul din acesta sunt deosebit de apreciate.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul folcloric

Propolis împotriva diabetului: instrucțiuni pentru utilizarea tincturilor pe alcool

Propolisul împotriva diabetului este utilizat în tratament și dă rezultate pozitive bune. Acest lucru se datorează faptului că acest produs este produs în mod natural. Și anume, cu ajutorul albinelor. În natură, propolisul este folosit pentru a închide fagurea în interiorul stupului. Este important de menționat că propolisul în diabet are un efect de vindecare datorită compoziției sale bogate.
Citeşte Mai Mult