Categorie Insulină

Insulină

Analiza pentru insulină - cum să luați testul, antrenament

Insulina este un hormon pancreatic produs de insulele din Langerhans. Dacă organismul este diagnosticat cu o deficiență a acestor substanțe, apare diabetul zaharat de primul tip. Unele celule ale oamenilor sunt imune la acest hormon, care provoacă diabetul de tip 2. Dacă nu începeți timpul de terapie cu medicamente, o persoană se poate confrunta cu complicații grave sau chiar cu moartea.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Pentru ce este insulina?

Nu există alt organ în corpul uman, cum ar fi pancreasul. Încălcarea funcțiilor sale poate duce la apariția diabetului. Ca parte a sistemului endocrin, fierul are abilități unice. Poate afecta multe procese vitale. Acestea sunt reglementate de hormonul de insulină.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Ace pentru seringi cu insulină: prețuri și tipuri

În diagnosticul diabetului, pacienții au nevoie de insulină zilnică. Pentru a face acest lucru, utilizați o varietate de dispozitive, inclusiv seringi de insulină și stilouri moderne și mai confortabile. Acetele pentru stilouri sunt selectate individual, concentrându-se pe vârstă, nivelul de sensibilitate și alte caracteristici ale pacientului.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Insulina solubilă umană, creată genetic, și totul despre el

Rolul insulinei în organism nu poate fi supraestimat. Orice grad de lipsă de insulină este plin de cea mai gravă afecțiune endocrină - diabet. Chiar și acum 40 de ani, diabetici nu au trăit mai mult de 10-15 ani. Medicina moderna pentru a normaliza nivelul de glucoza din sange foloseste cel mai potrivit pentru aceasta insulina umana de inginerie genetica solubila.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Creșterea insulinei: determină creșterea valorilor insulinei din sânge

Inclusiv insulina este implicată în metabolismul carbohidraților și ajută la obținerea zahărului din vasele de sânge din țesuturile diferitelor organe importante. Creșterea cantității de insulină ar trebui să fie alarmantă, dar mulți nu îi acordă atenție datorită faptului că nu există probleme de sănătate vizibile. Între timp, la prima vedere, un nivel ridicat de insulină inofensiv poate provoca consecințe grave și negative.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Insulina Detemir: acțiune și analogi

Nevoia de analog de insulină apare în diabetul de tip 1 sau 2, când activitatea fizică și nutriția adecvată nu pot să normalizeze nivelurile de glucoză. Înainte de a utiliza Insulin Detemir, trebuie să vă dați seama cum să injectați corect hormonul, în ce cazuri nu se poate utiliza și ce efecte secundare poate provoca.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Insulina Mixard 30: compoziția și efectul medicamentului

30 NM amestecate este o insulină cu acțiune dublă. Medicamentul este obținut prin biotehnologie ADN recombinant utilizând o tulpină de Saccharomyces cerevisiae. Ea interacționează cu receptorii membranei celulare, datorită cărora apare un complex de insulină-retseretn. Medicamentul afectează procesele care apar în interiorul celulelor prin activarea biosintezei în celulele ficatului și grăsimilor.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Cum să scapi de insulină pentru diabetul de tip 1 și de tip 2?

Insulina este prescrisă pentru diabet zaharat ca un mijloc de reducere a nivelurilor ridicate ale zahărului din sânge. Hiperglicemia este principalul simptom al diabetului zaharat și principala cauză a complicațiilor grave și fatale. În cazul diabetului zaharat tip 1, insulina este singura modalitate de a reduce zahărul, iar în cazul bolii de tip 2, scopul său este, de asemenea, necesar în anumite situații (sarcină, intervenție chirurgicală, decompensare a diabetului zaharat).
Citeşte Mai Mult
Insulină

Humalog insulină: preț și instrucțiuni, analogi ai preparatelor mixte

Diabetul zaharat tip 1 necesită întotdeauna terapie cu insulină, iar tip 2 necesită uneori utilizarea insulinei. Prin urmare, este necesară o administrare suplimentară a hormonului. Înainte de a utiliza medicamentul, este necesar să studiați acțiunea sa farmacologică, contraindicațiile, eventualele vătămări, prețul, revizuirile și analogii, consultați un medic și stabiliți doza.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Ce este șocul de insulină: o descriere a comăi de insulină

Stresul cu insulină este o stare de hipoglicemie, în care nivelul de glucoză din sânge scade și se produce o creștere a insulinei hormonale produse de pancreas. Această patologie se dezvoltă numai cu o boală, cum ar fi diabetul. Dacă organismul este sănătos, atunci glucoza și insulina sunt în echilibru, cu toate acestea, diabetul zaharat cauzează o perturbare a proceselor metabolice în organism.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Hiperinsulinismul cronic și rezistența la insulină: cât de periculoase sunt "darurile" genetice pe care le-am moștenit de la strămoșii noștri

Supraponderiul este o problemă mondială globală care a atins Rusia astăzi. Cu toții știm cât de grave orice stadiu al obezității afectează sănătatea: afectează activitatea inimii și a vaselor de sânge, distruge articulațiile și conduce la apariția diabetului. Acest subiect important este dedicat unei noi cărți a unui endocrinolog cu experiența de 30 de ani a lui Olga Demicheva, hormonii, genele, apetitul.
Citeşte Mai Mult
Insulină

În cazul producerii insulinei și a funcțiilor sale.

Corpul uman este o structură destul de complexă de sisteme care interacționează strâns, în care fiecare organism asigură implementarea anumitor funcții. Este important să înțelegem că activitatea lor este decisivă în formarea unei activități optime de viață. Poate că aproape toată lumea cel puțin o dată, dar sa întrebat ce organ produce insulină în corpul uman.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Insulina Vozulim n: efectul medicamentului recombinant

Preparatele de insulină sunt utilizate pentru tratamentul de substituție la pacienții cu diabet zaharat. Ele sunt împărțite pe durata acțiunii pe termen scurt și extins. Timpul de acțiune pentru diferite persoane în mod individual. Prin urmare, selecția de terapie cu insulină se efectuează, de obicei, în spital. În acest scop, controlați nivelul glicemiei în timpul zilei.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Insulina Isophane inginerie genetică umană

Medicamentul aparține insulinei cu durată medie. De fapt, este insulina umană, care a fost obținută prin tehnologia ADN recombinant. Acțiune farmacologică Insulina izofan are un efect hipoglicemic. Interacționează cu receptorii specifici ai membranei celulare externe citoplasmatice și formează un sistem receptor al insulinei care stimulează procesele intracelulare, inclusiv sinteza principală a enzimelor cheie (piruvat kinaza, hexokinaza, glicogen sintaza).
Citeşte Mai Mult
Insulină

Asphart insulină bifazică

Insulina aspart este o insulină care acționează ultra-rapid, obținută prin utilizarea metodelor de biotehnologie și inginerie genetică. Este produsă prin specii modificate genetic de drojdie Saccharomyces cerevisiae, care sunt cultivate în acest scop în industria farmaceutică. Medicamentul reduce efectiv nivelul de zahăr din sângele pacienților cu diabet zaharat de tip 1, în timp ce nu provoacă reacții alergice și nu slăbește sistemul imunitar.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Reguli pentru administrarea de insulină cu acțiune scurtă

Insulina cu acțiune scurtă este un hormon specific care este necesar pentru reglarea nivelului de glucoză din sânge. El, pentru o perioadă scurtă de timp, activează activitatea secțiunilor individuale ale pancreasului, are o solubilitate ridicată. De obicei, insulina cu acțiune scurtă este prescrisă persoanelor la care acest organ endocrin poate produce în mod independent un hormon.
Citeşte Mai Mult
Insulină

Cum sa obtii insulina pentru diabetici in Rusia?

Diabetul zaharat se referă la boli cu semnificație socială. Acest lucru se datorează prevalenței sale răspândite și unei creșteri constante a incidenței. Complicațiile diabetului zaharat conduc la dizabilități, un risc crescut de mortalitate prematură a pacienților. Prin urmare, se prevede alocarea de fonduri de la bugetul de stat pentru compensarea costurilor medicamentelor utilizate pentru tratamentul diabetului.
Citeşte Mai Mult