Categorie Picioarele dureroase, piciorul diabetic

Baie pentru diabet zaharat: este posibil să se scalde și va exista vreun beneficiu din aceasta?
Viața cu diabet

Baie pentru diabet zaharat: este posibil să se scalde și va exista vreun beneficiu din aceasta?

Pacienții cu diabet zaharat sunt în mare măsură forțați să se lepede. Mulți sunt interesați de întrebarea dacă este posibil să se facă baie într-o baie cu diabet zaharat de tip 2 și de tip 1. Indiferent dacă baia și diabetul de tip 2 sunt compatibile, depinde de răspunsul organismului la acest raport de temperatură și umiditate ridicată. Pentru unii, aceasta poate fi una dintre modalitățile de tratare a diabetului, în timp ce pentru alții este mai bine să se abțină de la manipularea aburii și a unei mături.

Citeşte Mai Mult
Picioarele dureroase, piciorul diabetic

Diabetul și complicațiile picioarelor. Picioarele dureroase cu diabet zaharat - tratament

Diabetul foarte des dă complicații picioarelor. Probleme de viață cu picioarele apar în 25-35% din toți diabetici. Și cu cât este mai mare pacientul, cu atât sunt mai probabil să apară. Boli ale picioarelor în diabet zaharat provoacă multă durere bolnavilor și medicilor. Diabetul doare picioarele - din păcate, nu există încă o soluție simplă pentru această problemă.
Citeşte Mai Mult
Picioarele dureroase, piciorul diabetic

Gangrena în diabet

Gangrena este moartea locală (moartea) a țesuturilor într-un organism viu. Este periculos, deoarece otrăvește sângele cu toxine cadaverice și duce la apariția complicațiilor mortale din organele vitale: rinichi, plămâni, ficat și inimă. Gangrena în diabet apare cel mai adesea dacă se dezvoltă sindromul piciorului diabetic, iar pacientul nu acordă atenția necesară tratamentului său.
Citeşte Mai Mult