Categorie îndulcitorii

Glaucomul cu diabet zaharat
Boala oculară diabetică

Glaucomul cu diabet zaharat

Glaucomul este o creștere a presiunii intraoculare. Aceasta duce la deteriorarea nervului optic, care transmite informații din ochi către creier. În diabet, glaucomul apare mai des decât în ​​cazul persoanelor cu glicemie normală. Dacă nu este tratată, atrofia nervului optic este posibilă și persoana va fi complet orb.

Citeşte Mai Mult
îndulcitorii

Îndulcitor natural Stevia: beneficiile diabetului zaharat, recenzii

Stevia este un îndulcitor natural recomandat pentru utilizarea în diabetul de tip 1 și de tip 2. Acesta satisface toate cerințele alimentelor dietetice - are un indice glicemic scăzut, nu este absorbit de organism, nu dă energie suplimentară și vă permite să îndulciți feluri de mâncare calde și reci. Produsul este obținut dintr-o plantă inofensivă și, prin urmare, este potrivit pentru cei care nu pot lua aspartam, acesulfam potasiu sau ciclamat, datorită restricțiilor de sănătate ale rinichilor și ficatului.
Citeşte Mai Mult
îndulcitorii

Fructoza - beneficiile și efectele negative ale diabetului zaharat

Majoritatea oamenilor sunt de părere că nu există zahăr în fructe și legume. Ei sunt în căutarea de dietă și moda slăbire începe să consume o mulțime de fructe și legume, considerându-le ca un depozit de vitamine. Dar o astfel de opinie este profund greșită. Toate fructele au calorii, așa că mâncarea nu vă va permite să pierdeți multe kilograme în plus sau să reduceți nivelul de zahăr pentru diabetici la normal.
Citeşte Mai Mult