Categorie Tratamentul și prevenirea

Drug Zeptol: instrucțiuni de utilizare
Tratamentul și prevenirea

Drug Zeptol: instrucțiuni de utilizare

Septol aparține grupului de medicamente psihotrope care au un efect anticonvulsivant. Medicamentul reduce excitabilitatea neuromusculară, din cauza căreia, în practica clinică, a devenit posibil să se prevină apariția crizelor convulsive și epileptice într-un stadiu incipient și să se elimine tulburarea mani-depresivă.

Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Comparație între Metformin și Formetina

Există multe medicamente generice Glucophage. În Rusia, Formetin și Metformin sunt exemple. Prin puterea de acțiune sunt aceleași. Aceste medicamente sunt destinate diabeticii. Acestea au o compoziție similară și sunt legate de medicamente care scad nivelul de zahăr. Acestea pot fi achiziționate numai pe bază de rețetă. Care este cea mai bună dintre medicamente este determinată de medicul curant, concentrându-se asupra situației, a rezultatelor examinării și a analizelor.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Tratamentul aterosclerozei cerebrale

Ateroscleroza se află pe lista bolilor care pun viața în pericol, deși la prima vedere poate părea diferită. Nu are o dezvoltare rapidă, simptomele pot fi estompate și pot lua imagini cu alte patologii. În realitate, ateroscleroza afectează încet, dar sigur, toate arterele corpului, unul câte unul, treptat îngustând lumenul vaselor de sânge și blocând fluxul sanguin.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Novostat comprimate: instrucțiuni de utilizare

Sub formă de comprimate Novostat nu este disponibil, este o formă inexistentă a medicamentului. Se produce numai sub formă de capsule. Medicamentul are un efect hipolipemiant pronunțat, este utilizat în medicină pentru a normaliza colesterolul și ca agent anti-sclerotic. Forme de producție și compoziție existente Medicamentul este disponibil în capsule, substanța activă din acestea fiind reprezentată de atorvastatin calciu trihidrat.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Medicamentul pentru hipoglicemie de insulină Lantus: caracteristici farmacologice și instrucțiuni de utilizare

Lantus este un medicament hipoglicemic de insulină și conține glargină ca principală substanță activă. Natura duratei de acțiune a acestei componente este influențată de factori precum activitatea fizică și nutriția. Absorbția lentă după administrarea sub piele face posibilă utilizarea substituentului de insulină o dată pe zi.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Nu numai relaxare, ci și recuperare: despre beneficiile și bunătatea efectuării unui masaj al picioarelor și al altor părți ale corpului în diabet

Diabetul zaharat este o boală care necesită o abordare integrată a terapiei. Din acest motiv, masajul este partea sa integrală și importantă. Procedura ajută la îmbunătățirea tonului corpului, îmbunătățirea circulației sângelui în membre, relaxarea corpului, îmbunătățirea metabolismului, eliminarea durerii, prevenirea unui set de kilograme în plus.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Statinele pentru reducerea colesterolului: medicamente populare, principiul acțiunii, costul

Colesterolul este o substanță specială. În cantități mici, este utilă și, în cantități semnificative, este dăunătoare organismului. Acest compus chimic natural este necesar pentru producerea de hormoni sexuali feminini și masculi, pentru a asigura niveluri normale de apă în celulele corpului. Există și alte caracteristici. Dar un exces de colesterol duce la o boală gravă - ateroscleroza.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Acțiunea medicamentului Byetta Long cu diabet zaharat

Long Bayet aparține grupului de agenți hipoglicemici pentru administrare parenterală. Injectiile puse sub piele. Mecanismul de acțiune se bazează pe proprietățile farmacologice ale exenatidei, care afectează receptorii peptidei-1 asemănătoare cu glucagonul. Ingredientul activ vă permite să vă îmbunătățiți producția de insulină înainte ca glucoza să provină din alimente.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Hipertensiune 1 grad, risc 2: ce este?

Atunci când este diagnosticat cu diabet zaharat de multe ori crește tensiunea arterială. Această afecțiune este asociată cu diverse stresuri, nutriție necorespunzătoare, lipsă de odihnă obișnuită, prezența obiceiurilor nocive. Hipertensiunea arterială de 1 grad este etapa inițială a dezvoltării unei boli foarte grave.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Drog Glemaz: instrucțiuni de utilizare

Medicamentul hipoglicemic Glemaz este prescris pacienților cu diabet zaharat de tip 2 și face parte din grupul de derivați de sulfoniluree din generația III. Acesta este utilizat pentru a controla concentrația de glucoză în sânge. Denumirea internațională fără licență este Glimepiride (Glimepirid). Medicamentul hipoglicemic Glemaz este prescris la pacienții cu diabet zaharat de tip 2.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Cum de a scădea nivelul de colesterol din sânge la femei și bărbați?

Colesterolul este un indicator important al sănătății umane. Substanța de natură organică este implicată în sinteza hormonilor esențiali de către glandele suprarenale - estrogen, progesteron, aldosteron, testosteron etc., precum și acizii biliari. Fără această componentă, funcționarea normală a sistemului imunitar și a sistemului nervos central este imposibilă.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Cum să utilizați medicamentul Aspirin 500?

Aspirina 500 (Aspirina) este cunoscută de mulți pacienți ca un mijloc de reducere a febrei în infecțiile virale. Dar aceasta nu este singura indicatie pentru receptia sa. Denumirea internațională fără licență este acidul acetilsalicilic. Aspirina 500 (Aspirina) este cunoscută de mulți pacienți ca un mijloc de reducere a febrei în infecțiile virale.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Medicamentul Aspicore: instrucțiuni de utilizare

Agentul antiplachetar Aspicorus este destinat utilizării prelungite de către pacienții cu risc de apariție a complicațiilor tromboembolice. Denumirea internațională non-proprietary în limba latină - Aspicor. Agentul antiplachetar Aspicorus este destinat utilizării pe termen lung de către pacienții cu risc de apariție a complicațiilor tromboembolice.
Citeşte Mai Mult
Tratamentul și prevenirea

Cardioactiv Taurina: instrucțiuni de utilizare

CardioActive Taurina - un medicament cu efect metabolic, care conține componenta taurină. Utilizarea medicamentului poate îmbunătăți starea de sănătate a diabetului zaharat de orice tip, poate atenua starea pacienților cu insuficiență cardiacă și poate reduce impactul negativ al anumitor medicamente. Codul ATX ATX: C01EB (Alte medicamente pentru tratamentul bolilor de inima).
Citeşte Mai Mult